Prezentare Societate

   POWER ONE SECURITY  a fost infiintata in anul 2008,  pe principii solide ce stau la baza organizarii activitatii de paza si protectie comform legii. Experienta celor sapte ani ne-a facut sa intelegem ca orientarea spre nevoile clientilor este cel mai important indicator si dorim in continuare sa furnizam servicii integrate de securitate. Cautam permanent sa ridicam standardele in ceeace priveste eficienta si rentabilitatea in beneficiul clientilor si angajatilor.

 

   POWER ONE SECURITY  nu urmareste sa devina lider in piata de profil dar urmareste permanent sa ridice eficienta si rentabilitatea in beneficiul clientilor, angajatilor, sa furnizeze servicii integrate de securitate, caracterizate printro permanenta cautare de solutii inovatoare la cele mai accesibile preturi.

In acest context dorim sa fim cei mai buni.

 

 image004     image006

 

   POWER ONE SECURITY  este organizată pe departamente având o structură de conducere cu o vechime de minim 10 ani in domeniu.

 

   POWER ONE SECURITY  dispune de o dotare tehnică modernă şi personal de conducere profesionist, iar agenţii de paza sunt instruiţi, conform legislaţiei în vigoare, prin cursuri de pregătire teoretică şi practică, finalizate cu atestat profesional eliberat de Ministerul Administratiei si Internelor.

 

Experienţa acumulată de staful de conducere, responsabilitatea cu care îşi asumă gestionarea problemelor specifice, profesionalismul angajaţilor şi, nu în ultimul rând, dotarea cu mijloace de autoapărare performante, situează societatea noastră în topul firmelor de prestigiu şi credibile care operează în domeniu.

Societatea de Paza; Power One Security ofera;

Servicii de Paza si Protectie a Obiectivelor,Bunurilor si Valorilor si Consultanta.
Servicii de Paza a Transporturilor de Bunuri si Valori si Consultanta
Servicii de Garda de Corp si Consultanta in domeniu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *