Monitorizare si Interventie

   POWER ONE SECURITY. poate intervenii la obiectivele avute in paza la solicitarea Agentilor de Paza/Securitate dar şi la cererea beneficiarului, cu echipaje special instruite, dotate şi asigurate cu maşini pregătite în acest scop.

image032 image061

   POWER ONE SECURITY a introdus serviciul de PATRULARE,  asigurand nevoia de securitate a clientului, printr-un program diversificat de verificare si control la diferite ore din zi si noapte cu stationari aleatorii, cu echipaje special destinate acestui scop si pe baza graficelor si intelegerilor stabilite de comun acord.

auto tucson image054

   POWER ONE SECURITY recomanda, prin partenerii/colaboratorii sai, servicii de monitorizare si interventie la nivel national, ce intervin in cel mai scurt timp de la primirea semnalelor antiefractie cu echipaje specializate si personal calificat.

Serviciile de monitorizare interventie si dispecerat sunt asigurate in regim permanent de catre partenerii nostri,,societati de paza si protectie specializate,, Momentan nu oferim servicii de dispecerat

   Masiniinterventie

P1060486 12112 P1060431

   Dispecerat Agenti InterventiePentru anumite activităţi, manifestări culturale, sportive ori ştiinţifice (conferinţe, recepţii, festivităţi, expoziţii, competiţii sportive, concerte etc.), agenţi specializaţi ai POWER ONE SECURITY vor asigura sediile, arenele, locurile ori amenajările unde acestea se vor desfăşura, protecţia VIP-urilor participante, vor monitoriza accesul persoanelor, al vehiculelor şi vor asigura ordinea pe durata manifestării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *